Kitesurfen

Kamp kitesurfen header

“Focus op leren kitesurfen tijdens een onvergetelijke week”

Wil je graag leren kitesurfen of kan je al kiten en wil je nieuwe tricks leren? Ga je daarenboven graag op reis met een leuke bende? Dan is dit kamp echt iets voor jou!

Je verblijft een hele week in ons surfdorp in Zeeland (Vrouwenpolder) vanwaar je met een busje naar het strand of De Oesterdam rijdt om kitelessen te volgen. Je leert kitesurfen onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren. Op het einde van de week krijg je een Internationaal erkend Kitesurfpaspoort!

Zowel beginnende als gevorderde kitesurfers kunnen inschrijven voor dit kamp. De rookies leren hoe ze een kite moeten optuigen en onder controle houden op het strand, bodydraggen en uiteindelijk cruisen op het board. De pro’s leren de nieuwste freestyle moves van onze enthousiaste monitoren!

Dit kamp staat volledig in het teken van de wind. Gedurende 5 dagen zal je zo veel mogelijk kitelessen krijgen afhankelijk van de weersomstandigheden.

Op de dagen met onvoldoende wind voorzien we een uniek programma met superleuke activiteiten, zoals wakeboarden, Standup Paddle Surfen (SUP), Balance games, Pelican Slammer contest, en nog veel meer..

Aan de hand van didactisch materiaal (film,..) krijg je ook de nodige theoretische background om ervoor te zorgen dat je op een veilige manier zelfstandig zal leren kiten.

In ons surfdorp voorzien wij tentjes, eten en drinken voor alle deelnemers. ’s Avonds kan je gezellig napraten over je belevenissen met een drankje tijdens een BBQ. Onze avondactiviteiten zijn zeker ook de moeite. Zo is er o.a. een uitstap naar de surfbar gepland en een filmavond met de klassieker “Upwind Launch of a Sport” over het ontstaan van kitesurfen!

Schrijf je in voor dit kamp en wij laten je droom uitkomen!

Let op! Het aantal plaatsen voor dit kamp is beperkt: maximum 6 deelnemers/week.

Bekijk meer foto’s van de vorige kampen op onze Facebookpagina.

Heb je nog twijfels of vragen over dit kamp? Op onze FAQ pagina zal je waarschijnlijk een antwoord vinden! Zoniet, aarzel dan niet en contacteer ons via mail of telefoon.

Ga mee op kitekamp
in Zeeland!

Eerst eens proberen, dat kitesurfen?

Prijs

€ 595*

Uur

van maandag 9 u
tot vrijdag 16.30 u
(MET OVERNACHTING)

Leeftijd

vanaf 14 jaar

Data

Voor 2019 zijn er geen kitesurfkampen meer vrij. Wie snel wil leren kitesurfen kan best kiezen voor een promopakket kitesurfen.

Voorwaarden

(200 meter) kunnen zwemmen.

Aantal plaatsen beperkt: max. 6 deelnemers/kamp!

Inbegrepen

Materieel kitesurfen en SUP; Wetsuit en trapeze; Monitor; Verblijf in ons surfdorp; Eten en drinken; Verzekering; Internationaal en nationaal erkende surfpaspoort

en voor alle deelnemers een exclusieve Pelican T-shirt!

Kitesurfgarantie

In zeer uitzonderlijke gevallen kan de wind ons gedurende de hele week in de steek laten. Wat dan? Niet getreurd, wij organiseren in september een kitekampdag waarop je toch de basis kan leren in gunstige omstandigheden.

*Korting

Wist je dat je wel tot €75 korting kan krijgen op de kostprijs van elk van onze kampen. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een korting, lees dan hier verder…

Locaties

De
Nekker

Windsurf-, Zeil- en SUP school

De lilse
bergen

Windsurf- en SUP school

De
Oesterdam

Kitesurf school

Een Pelican watersportkamp is uniek in zijn genre en super georganiseerd!

Over Pelican School

Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op watersportkampen voor jongeren, maar iedereen kan ook lessen volgen of materiaal huren op één van onze 3 locaties.

Stuur mij maar lekker mails!

Laatste nieuwtjes en foto’s op facebook

Labels

PartnersWWSV